Collega's in de zorg

Collega’s in de oogzorg

Het is mogelijk om van onze expertise gebruik te maken. Voor algemene verwijzingen van patiënten volstaat het om contact op te nemen via telefoon of e-mail. Bij specifieke vragen of second opinion kunt u ook direct contact opnemen met Maurice Heunen.


Contact

Consultancy

Consultancy

We hebben inmiddels heel wat kennis opgedaan op het gebied van optometrie en contactlenzen. Deze kennis houden we niet voor ons alleen. Indien u van onze expertise gebruik wilt maken is dat ook mogelijk op basis van consultancy. Neem voor meer informatie contact op met Maurice Heunen.


Contact

Vacature

Vacature

Vacature optometrist met passie voor eerstelijns optometrie en contactlenzen

Voor excellente collega’s is er wellicht een mogelijkheid om ons team te komen versterken. Neem contact op met Maurice Heunen voor de mogelijkheden.


Contact

Wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek

We weten nog lang niet alles, vandaar dat Optometrisch Centrum Oud Geleen actief betrokken is bij klinisch en wetenschappelijk onderzoek. Onze optometristen en opticiens bezoeken jaarlijks verschillende congressen en scholingsavonden om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Enkele wetenschappelijke presentaties van ons team:

  • Extended wear tear film secrets, M.M.T.H. Heunen, NCC congres 2014, Veldhoven, Nederland
  • Introducing optometry in a tri-border area, M.M.T.H. Heunen, EAOO congres 2014, Warschau, Polen.
  • Leven in het Nederlandse water, M.M.T.H. Heunen, OVN congres 2017, ’s-Hertogenbosch
  • New program develops clinicians’ research skills through participation in an observational research study conducted onsite at The Netherlands contact lens congress, M.M.T.H. Heunen, EAOO congres 2017, Barcelona
  • Comparison of white and blue light assessment of the upper and lower palpebral conjunctiva, M.M.T.H. Heunen, BCLA congress 2017, Liverpool
  • NCC Doing Research reporting back, Karolien Elving & Maurice Heunen, NCC congres 2018, Veldhoven, Nederland, www.researchgate.net/profile/Maurice_Heunen.


Research profiel

Stage

Stage

Optometrisch Centrum Oud Geleen is beschikbaar als stagebedrijf in de disciplines optometrie en contactlenzen. We hebben inmiddels stagiaires begeleid van de Hogeschool Utrecht, Hogeschool Universiteit Brussel, Odisee en het SVGB Roermond. Geïnteresseerden van deze en andere opleidingen mogen contact opnemen met Maurice Heunen. Verder is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze faciliteiten voor het vak uitvoeren van onderzoek.


Contact