Team

Maurice Heunen, MSc, FAAO, FEAOO

Maurice Heunen, MSc, FAAO, FEAOO
optometrist en directeur

Esther Kielen

Esther Kielen
opticien en winkelmedewerker

Elisabeth Kraak

Elisabeth Kraak
opticien en winkelmedewerker

Tilly Heunen-Sanders

Tilly Heunen-Sanders
winkelmedewerker

Geschiedenis

In juni 2006 ging Heunen Contactlenzen over in Optometrisch Centrum Oud Geleen. Heunen Contactlenzen werd al in 1994 opgericht door Harrie Heunen. In 2004 kwam Maurice Heunen er als optometrist en vennoot bij.

In 2006 is er gekozen voor een nieuwe locatie met een bijpassende nieuwe naam die de lading van de geboden oogzorg beter dekte, het ontstaan van Optometrisch Centrum Oud Geleen. Het concept van direct toegankelijke oogzorg heeft Maurice opgedaan tijdens zijn stage aan de universiteitskliniek van UMSL in de Verenigde Staten. Bij het uitrollen hiervan merkten we de noodzaak van samenwerking met oogartsen, huisartsen en orthoptisten. Om dit co-management te verbeteren heeft Maurice de Master of Science in klinische optometrie cum laude behaald aan de City university Londen. Daarnaast streven we naar een zo optimaal mogelijke optometrische zorgverlening. Om dit te bereiken heeft Maurice het fellowship behaald van zowel de Amerikaanse als de Europese academies voor optometrie. Sinds het overlijden van Harrie Heunen met Pasen 2019 staat Optometrisch Centrum Oud Geleen volledig onder leiding van Maurice Heunen.

Onder de winkel is een echte aagte te vinden.

Onafhankelijkheid

Onafhankelijkheid hebben we hoog in het vaandel staan, vandaar dat we afspraken hebben met bijna alle leveranciers van contactlenzen, verder hebben we geregeld dat we geen minimum aantal verwijzingen hoeven te doen naar één bepaald refractie-chirurgisch centrum. Hierdoor zijn we niet gebonden aan één merk, privé-kliniek of ziekenhuis. We hebben geen financiële belangen bij het adviseren van een specifieke refractiechirurg, ons enige belang is het leveren van de beste oogzorg. Voor een deskundig en onafhankelijk advies bent u dus bij onze optometristen op het juiste adres.

Second opinion

Naast de basis oogzorg in de regio bieden we ook de mogelijkheid voor een second opinion en onderzoek bij uitdagende afwijkingen. Het is dan wel prettig om vooraf zoveel mogelijk achtergrond informatie te krijgen. Mochten we er niet gelijk zelf uit komen, dan kunnen we altijd nog terugvallen op onze uitgebreide optometrische bibliotheek en onze goede wereldwijde contacten.

Bedrijfsgegevens

KvK nr. 74751646
AGB-code 76090366
Kwaliteitsgeregistreerd KP nr. 49907883787
BTW NR(2020) NL001834173B73

Klachten

Het is ons doel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben dan stellen we het op prijs dat u dat bij ons meldt. Mochten we er onderling echt niet uit kunnen komen dan is het goed om te weten dat onze optometristen aangesloten zijn bij het klachtenloket paramedici.