Contact

Afspraak maken

OCOG
Marcellienstraat 4
6166 CR Geleen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij op afspraak. Het inplannen van een consult is het efficiëntste per telefoon, u kunt ons bereiken op volgend nummer: +31 46 4754761.

Wat mee te nemen naar uw afspraak:

  • Bril/brillen (leesbril, vertebril, computerbril, etc.)
  • Contactlenzen en toebehoren (contactlenzen, blister/doos, vloeistof, etc.)
  • Medicatielijst
  • Medisch/oogheelkundige voorgeschiedenis (oogziektes/aandoeningen in de familie).

Verder maken wij regelmatig gebruik van pupil verwijdende druppels om de gezondheid van de ogen goed te kunnen beoordelen. Na afloop van een optometrisch onderzoek kunnen de ogen enkele uren lichtgevoeliger en minder scherp zijn. Een zonnebril en iemand die u naar huis kan rijden kunnen in dat geval prettig zijn. U heeft bij ons geen verwijsbrief nodig om een afspraak te kunnen inplannen.

Toegankelijkheid

Trein en busstation liggen binnen 10 minuten lopen van onze praktijk. Ons pand rust gedeeltelijk op de fundering van een Romeinse weg en is gelegen in de karakteristieke dorpskern van Oud Geleen. De Marcellienstraat is eigenlijk niet berekend op het drukke moderne autogebruik, maar met een klein beetje moeite en geduld is het meestal wel mogelijk om uw auto op een korte loopafstand te parkeren. Ons centrum is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, mits het geen zware gemotoriseerde rolstoelen en/of scootmobiels betreft. Gelieve dit aan te geven bij het maken van u afspraak.

Neem contact op